1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 15 YILLIK TALEP YERİNE GELDİ
15 YILLIK TALEP YERİNE GELDİ

15 YILLIK TALEP YERİNE GELDİ

Ereğli Belediyesi vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için minibüs ulaşımında yeni hat düzenlemesi yaptı. 7 dönemden beri Hıdırlı Mahallesi Muhtarı olan Mehmet

A+A-

Ereğli Belediyesi vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için minibüs ulaşımında yeni hat düzenlemesi yaptı. 7 dönemden beri Hıdırlı Mahallesi Muhtarı olan Mehmet Çağlak, 15 yıldır minibüs hattı için çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade ederek, "Özkan Başkanla sorunlar çözüme kavuşuyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Otogardan çıkmak suretiyle 4 Nolu Sağlık Ocağı, Eski İtfaiye Kavşağı, Kuyubaşı Kavşağı, Kültür Merkezi, Devlet Hastanesi ve TOKİ hattı ile yine otogardan çıkmak suretiyle Yeni Öğretmenevi, Hacı Mustafa Caddesi, Emniyet Müdürlüğü, Kazım Karabekir Caddesi, Vatan Caddesi, Ali Aksu Caddesi ve Yeni Hastane hattı vatandaşların şehir içi ulaşımlarının daha etkin ve verimli şekilde kullanmaları için hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Genel Kurul Kararı ile de onaylanan yeni hatların hayırlı olmasını dileyerek, vatandaş odaklı hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.

13 mahallenin yeni açılan ulaşım hattı ile hizmet alacağını ifade eden mahalle muhtarları, mahalle sakinleri, Şoförler ve Minibüs Oda Başkanları Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler ve çiçek takdiminde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.