1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 215 Öğrenci, Yedikleri Öğle Yemeğinden Zehirlendi
215 Öğrenci, Yedikleri Öğle Yemeğinden Zehirlendi

215 Öğrenci, Yedikleri Öğle Yemeğinden Zehirlendi

Ereğli ve Halkapınar ilçelerinde taşımalı sistemle eğitim gören 215 öğrenci, yedikleri öğle yemeğinden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

A+A-

3-003.jpgEreğli ve Halkapınar ilçelerinde taşımalı sistemle ve yatılı eğitim gören 215 Öğrenci, yedikleri öğle yemeğinde gıda zehirlenmesi şüphesiyle dün gece ambulanslar gece boyuncahastaneye farklı saatlerde öğrenci taşıdı.

Edinilen bilgiye göre, EreğliGülbahçe İMKB Pansiyonlu İmam Hatip Ortaokulu, Halkapınar ilçesi Atatürk İlkokulu, Arif Arık Lisesi, Çakıllar İlkokulu, Çakıllar İmam Hatip Ortaokulun da öğlen yedikleri yemekten zehirlenen 215 öğrenci Ereğli devlet hastanesine Mide bulantısı kusma ve ishal şikayetiylegetirildi. Taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler, Öğle yemeğinde, dağıtılan mercimek çorbası, tavuklu pilav ve salata yedi. Okul çıkışı evlerine giden öğrencilerden bazılarında akşam saatlerinde mide bulantısı kusmave ishal şikayetleri görüldü. Rahatsızlanan 215 öğrenci, çevre il ve ilçelerden gelen çok sayıda ambulans ve özel araçlarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Ereğli ve Halkapınar'daki bu okullarda toplam 342 öğrencinin taşımalı sistemle ve yatılı olarak eğitim gördüğü öğrenilirken, Zehirlenen 215 öğrenciden 207 si taburcu olurken 8 öğrencinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

 

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da tedaviye alınan öğrencileri hastanede ziyaret etti ve geçmiş oldun dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler