1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 30 AĞUSTOS'TA MEHTERAN COŞKUSU
30 AĞUSTOS'TA MEHTERAN COŞKUSU

30 AĞUSTOS'TA MEHTERAN COŞKUSU

Ereğli Belediyesi Mehteran Takımı Yunus Emre Maydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü sebebiyle konser verdi. Belediye personelinden oluşturulan Mehteran Takımı'nın  verdiği konser vatandaşların takdirin

A+A-

Ereğli Belediyesi Mehteran Takımı Yunus Emre Maydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü sebebiyle konser verdi. Belediye personelinden oluşturulan Mehteran Takımı'nın  verdiği konser vatandaşların takdirini topladı.

2-086.jpg

Biz, yüzyıllardır hiçbir hegomanyaya boyun eğmeyen yüce bir milletiz diyen Başkan Özgüven: "Anadolu'ya ilk adım attıktan bu yana bizi bu topraklardan atmak isteyen ülkemiz üzerinde emelleri olan hiçbir güce boyun eğmedik. Selçuklu'dan Osmanlı'ya, Osmanlı'dan Türkiye Cumhuriyeti'ne bu şanlı millet irade ve ferasetiyle birçok zafere imza atmıştır. 30 Ağustos da bu zaferlerden birisidir. Belediye olarak kendi emeğimizle otuşturduğumuz ve bize tarihimizi anımsatan Mehteran Takımı'mızla bu zaferi kutlamak istedik. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu zamana kadar verdiğimiz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Hemşehrilerimizin ve Yüce Milletimizin destansı zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" dedi.

3-075.jpg4-061.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.