1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 98'lik Gözyaşı
98'lik Gözyaşı

98'lik Gözyaşı

Ulumeşe Mahallesinin en yaşlı üyesi olan 99 yaşındaki Zekiye Altaşlı'yı ziyaret eden Başkan Özgüven el öptü, hayır duası aldı.

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i karşısında gören Zekiye Altaşlı "Oğlum geldi" diyerek Başkan Özgüven'e uzun uzun sarıldı.

"Vatanımızı, Milletimizi, Cumhurbaşkanımızı, Belediye Başkanımızı Allah korusun" diye dua ederek gözleri yaşlarla dolan Zekiye Nine duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Başkan Özgüven'e dualar eden Altaşlı, "Seni oğlum gibi seviyorum. Allahım sana güç kuvvet versin. Allah yolunu açık etsin ve utandırmasın" dedi.

99 yaşındaki Zekiye Altaşlı, Başkan Özgüven'e "darbe yapmaya çalışan hainlere fırsat vermeyin" diyerek dua ettiğini de sözlerine ekledi.

Zekiye Altaşlı'nın Ereğli'nin bir değeri olduğunu ifade eden Başkan Özgüven, Zekiye Altaşlı'yı sık sık ziyaret ederek hayır duasını aldığı ve onun duası ile güç kazandıklarını kaydetti.

Altaşlı'ya bir ihtiyacı olup olmadığını soran Özgüven, "Her zaman Zekiye ninemizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek ziyaretini sonlandırdı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.