1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ACICIK ÇİĞ KÖFTE EREĞLİ ŞUBESİ AÇILDI
ACICIK ÇİĞ KÖFTE EREĞLİ ŞUBESİ AÇILDI

ACICIK ÇİĞ KÖFTE EREĞLİ ŞUBESİ AÇILDI

İlçemiz Ereğli’de yeni bir işyeri hizmete açıldı. Açılışı gerçekleşen işyeri, Acıcık Çiğ Köfte Ereğli şubesi düzenlen tören iledualar eşliğinde açılışı yapıldı.

A+A-

Açılışa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başak Yardımcısı Agah Taşkın, Bilal Kılıç ve vatandaşlar katıldı. İşyerinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Bakan Yardımcısı Agah Taşkın ve Bilal Kılıç hoca ile birlikte, İşyeri sahibi Adnan Çayhan’ın okudu dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

00004001.jpg

Acıcık Çiğ Köfte isimli işyerinin sahibi Adnan Çayhan açıklamasında, Acıcık Çiğ Köfte Alışveriş Merkezimizi Ereğli halkı ile buluşturmanın onur ve gururunu yaşıyoruz diyen Çayhan, Bir Ereğlili olarak doğup büyüdüm topraklara yatırım yapmanın sevincinin yaşamaktayım 81.inci şubemizi Ereğli’mize açtım ayrıca İstanbul Ümraniye de olan merkezimiz ’inden İlçemiz Ereğli ve yurdumuzun farklı yerlerinde çok sayıda şubemiz ile vatandaşlarımıza yurt dışı olmak üzere faaliyet vermekteyiz dedi.

00010001-001.jpg

Helal ve Organik sertifikamız ile hijyenik olarak hazırlanan Çiğ köftelerimizi hemşerilerimiz güven ile tüketebilirler diyen Çayhan, verdiğimiz güven ile dürüst bir çizgide büyümeye çığ gibi devam edeceğiz dedi. Acıcık Çiğ Köfte sahibi Adnan Çayhan, Açılışımıza ilçe halkının gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla açılışa katılan vatandaşlarımıza ve işleri dolayısıyla katılamayarak çiçek gönderen hemşerilerimize bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim Diyerek şükranlarını sundu.

dsc_2402.jpg

Acıcık Çiğ Köfte Yunus Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzeri Gül kent Sitesi B/Blok No; 16 Ereğli Adresinde İlçe halkına hizmet verecektir denildi.

Bizler de açılışı gerçekleşen işyerininEreğli’mize ve işyeri sahiplerine hayırlı olsun diyor ve bol kazançlar diliyoruz.

dsc_2383001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.