1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Adalet Meslek Yüksekokulu’na Yeni Bir Bölüm Açıldı
Adalet Meslek Yüksekokulu’na Yeni Bir Bölüm Açıldı

Adalet Meslek Yüksekokulu’na Yeni Bir Bölüm Açıldı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Adalet MYO’da yeni bir bölüm açıldı.

A+A-

“*Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri*” adı ile açılan bu bölüm 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında öğrenci almaya başlayacak.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ereğli Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Sevinç, “Okulumuz idaresi ve öğretim elemanları tarafından hazırlıkları yapılan ve üniversitemiz senatosunca kabul edildikten sonra YÖK tarafından onaylanan Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümünün Ereğli’ye ve tüm öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.

Yeni açılan bölümün tüm öğrencilerimiz için büyük bir avantaj olacağını ifade eden Doç. Dr. İsmail Sevinç, şunları söyledi:

“Ayrıca açılan bu yeni bölümle özellikle Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığında, Ceza infaz kurumlarında ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması için önemli bir katkı sunacaktır. Ceza ve İnfaz Hukukunun-Tutuklu ve Hükümlülere uygulamasını sağlayarak Ceza Güvenlik Unsurlarının uygulanmasına hizmet edecektir.

Bölümümüzün açılmasında emeği geçen başta Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu ve tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederiz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.