1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol, basınla kahvaltıda buluştu
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol, basınla kahvaltıda buluştu

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol, basınla kahvaltıda buluştu

Konya’nın Ereğli İlçesi AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol ve yönetimi, Basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

A+A-

Başkan İbrahim Erol, Ereğliye yapılan çalışmalar hakkında ve 20 Ekim 2024 tarihinde Pazar günü yapılacak olan AK Parti Ereğli ilçe başkanlığı kongresi hakkında ve katılacak olan davetliler hakkında bilgi veren Erol, basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulundu.  AK Parti kadın kolları tarafından hazırlanan kahvaltılıklar ise basın mensuplarına ikram olarak sunuldu. AK Parti ilçe teşkilat binasında düzenlenen kahvaltı programı sıcak bir ortamda ilçe teşkilatında farklı bir program ile basın mensuplarıyla buluşulduğu bir program oldu.

Başkan Erol, düzenlediği kahvaltıda hem basın mensuplarıyla yönetimini tanıştırdı hem de, Ereğli’deki yapılan ve yapılmakta olan projelerle ilgili görüşlerini paylaştı.

AK Parti Ereğli İlçe teşkilatının sevilen mütevazı Başkanı İbrahim Erol, Kahvaltı sayesinde basın emekçileriyle sohbet etme şansı yakaladıklarını belirten Erol, bundan sonra sık sık bir araya gelip şehir adına basının fikirlerini dinlemek istediğini söyledi.

Başkan İbrahim Erol; 20 Ekim 2024 Pazar günü saat 13.00 da, Ereğli Sanayi ve Ticaret Odası Konferans salonunda yapılacak olan 8. Olağan kongremize; Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Konya Milletvekileri, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Belediye Başkanları katılacak dedi.

Programı organize eden Başkan Erol’u, kadın kollarını ve Emeği geçenleri kutlamak gerekiyor. Ellerine sağlık diyoruz.

Kahvaltı programı çekilen resim ile son buldu.

Bizlerde, Pazar günü yapılacak olan kongrede tek aday olarak katılacak olan mevcut başkan İbrahim Erol’a hizmet yarışında başarılar diliyoruz.

462764604-1069563931846442-412038495900986737-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.