1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatından ‘’Vefa Yemeği’’
AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatından ‘’Vefa Yemeği’’

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatından ‘’Vefa Yemeği’’

AK Parti Ereğli ilçe teşkilatı tarafından geçmişte görev almış parti mensupları içingeniş katılımlı ‘’Vefa yemeği’’ programı düzenledi.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen vefa yemeğine partinin kurulduğu günden bugüneteşkilatın çeşitli birimlerinde görev alan İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları ve Milletvekilleri bu yemekli toplantıda buluştu.

ak-parti--istisare--yemegi--11--3--2017010.jpg

Ereğli’de Kwangjin Park Restoranda düzenlenen programa, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun,  AK Parti Eski Milletvekilleri ’den Abdullah Çetinkaya, Ereğli Eski Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, AK Parti Ereğli Sorumlusu Seyit Ali Tekeli, Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları Lokman Göktaş ve Ağah Taşkın, Eski İlçe Başkanlarından Ayhan Yürekli, Ersin Yalama, Zeynel Abidin Topak, Evren Nas ve Belediye Meclis Üyeleri.Ereğli AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan, Ereğli AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan ve teşkilatta görev almış eski ve şuan için görev almakta olan parti mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

ak-parti--istisare--yemegi--11--3--2017011.jpgDüzenlenen ‘’Vefa yemeğinde’’ ilk konuşmayı AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun yaptı, Partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında Büyüktorun,  Referandum sürecinde başladıkları günden bugüne mahalle ziyaretlerinde 16 Nisanda gerçekleştirilecek Yeni Anayasa Değişikliği Referandum çalışmaları sırasında halkın kendilerine gösterdikleri teveccühün büyük olduğunu kaydetti. Büyüktorun davetlerini kırmayarak icabet eden tüm partililere teşekkür ederek bu süreçte alnımızın akıyla çıkacağız inşallah dedi.

ak-parti--istisare--yemegi--11--3--2017005.jpg

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise 15 yıllık AK Parti iktidarında partinin her kademesinde gece gündüz demeden fedakârca çalışan tüm parti mensuplarını bir arada görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiği konuşmasında aynı birlik ve beraberliği 15 Nisanda gerçekleştirilecek olan referandumda da en iyi şekilde gösterileceğini ifade ederek, partinin tüm mensupları ile birlikte 36 günlük bu süreçte gece gündüz çalışarak sandıkları Evet oyu ile patlatacaklarını kaydetti.

 Programda kısa bir konuşma yapan İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli ise konuşmasına evet güzellik budur,  Ak kadrolar budur diyerek başladığı konuşmasında. Ereğli’nin birliği,  Ereğli’nin beraberliği, Ereğli’nin geleceği bu akşam şekilleniyor inşallah dedi. Tekeli 15 yıllık süreçte partiye gönül veren tüm dava dostlarını bir arada görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, programa eksiksiz katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Eski Milletvekillerinden Abdullah Çetinkaya ise;

2002 yılında birlikte yola çıktığımız birçok arkadaşımız ile birlikteyiz bu akşam diyen Çetinkaya, İlçe teşkilatımız 15 yıl aradan sonra güzel bir gecede bizleri buluşturdu diyerek sözlerine şu sözlerle devam eden Çetinkaya aramıza yeni katılan arkadaşlara da teşekkür ederim dedi.

ak-parti--istisare--yemegi--11--3--2017006.jpg

16 Nisanda önümüzde çok önemli bir referandum var, Sahaya ve topluma indiğimizde bize oy veren bizi seven ve partimize gönül veren arkadaşlarımızın bir kafa karmaşası içerisinde olduğunu görüyorum dedi. Galiba bazı şeyleri net olarak biz tabanımıza izah etmekte zorluk çekiyoruz. Bunu hızla izah etmemiz lazım! Neden evet diyoruz, Türkiye tarihi bir referanduma gidiyor Belki Cumhuriyetimizin kuruluşundan buyana gerçekten önümüzdeki referandum Türkiye Cumhuriyetinin bundan sonraki bekası için Atatürk’ün çizmiş olduğu yolun daha ileriye taşınması için, son derece önemlidir diyen Çetinkaya, Referandumun önemine vurgu yaptı.

Neden “Evet” denileceğinin bir kez daha vurgulandığı toplantıda değişikliği söz konusu olan 18 Anayasa maddesi üzerine açıklama yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez;

ak-parti--istisare--yemegi--11--3--2017008.jpg

“Referandum ile birlikte oluşturulacak olan yeni hükümet milletin hükümeti olacaktır. Bizler AK Parti olarak her zaman milletin ön planda tutulacağını ifade ettik. Cumhuriyeti daha sağlam temellere kavuşturmak ve devletle milletlin kucaklaşmasını sağlamak için EVET diyeceğiz” dedi.

MECLİS GÜÇLENECEK

 “18 yaşını dolduran herkes seçilme hakkına sahip olacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi, milletvekilliği seçimi ile birlikte aynı günde 5 yılda bir yapılacak. Bu sayede istikrar sağlanmış olacak. Meclis güçlenecek. Kanunları hükümetler değil, Milletvekilleri teklif edecek. 16 Nisan’da sizlerin onayını alarak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz” dedi.

ak-parti--istisare--yemegi--11--3--2017007.jpg

Etyemez; “Referandumda çıkacak olan evet oylarıyla birlikte güçlü devletimiz tam manasıyla milletin devleti haline gelecek” şeklinde konuşarak 16 Nisanda destek vermelerini isteyerek ‘’Vefa yemeği’’ni düzenleyenlere teşekkür etti. Yapılan bu konuşmaların ardından program son buldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum