1. HABERLER

  2. AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı’nın 46. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı’nın 46. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçelerdeki İlçe Danışma Meclisleri’ne devam ediyor. İlçe ve belde teşkilatlarının son durumları, il genel meclisi üyelerinin...

A+A-

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilçelerdeki İlçe Danışma Meclisleri’ne devam ediyor. İlçe ve belde teşkilatlarının son durumları, il genel meclisi üyelerinin çalışmaları ile belediyelerin projeleri ve devam eden hizmetlerde gelinen son noktaların ele alındığı toplantılara Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri, İl Yürütme ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkan ve yöneticileri; il ve ilçe kadın ile gençlik kolları başkan ve yönetimleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

 

AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Rüveyde Gülseren, Hüsniye Erdoğan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen 46. İlçe Danışma Meclisine katıldı.

 

Ereğli Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ilk Önce başkan Tahir Akyürek hitap ederek, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra yaşananları ve önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek olan erken seçimler öncesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

  1. Dönem AK Parti Konya İlçe Danışma Meclisi toplantısı için oluşturulan Divan Kurulu ise İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, İlçe Sekreteri Ertuğrul Keleş, Gençlik Kolları Başkanı Murat Candan, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan’dan oluştu.

 

Ak Parti Konya il başkanlığı yürütme kurulu üyesi Serhan Güngör ise,bizim sandık yönetim kurulu üyesi olarak 60 liraya ya da sandık başkanı olarak 250 liraya sandıkta oturtacak kişilere ihtiyacımız yok bizim sandıklara sahip çıkacak davasını yürütecek dava arkadaşlarımıza ihtiyacımız var dedi.

 

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, Koalisyon görüşmelerine dikkat çekerek Chp ve Mhp’nin koalisyon hükümeti kurmaya yanaşmadığını inşallah Kasım ayında yapılacak seçimler ile milletin iradesinin sandığa tecelli edeceğini vurguladı.

 

İlçe Danışma Meclis toplantısı, katılımcılar ve partililer arasında basına kapalı bölümde ilçe ve belde yönetimleri ile mahalle ve köy temsilcilerinin çalışmaları, il genel meclisi üyelerinin projeleri ve belediyelerin hizmetleri ile taleplerinin ele alınması ve sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.