1. HABERLER

  2. AK Parti Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Ereğli İlçe teşkilatı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in verdiği kahvaltıda bir araya geldi.Bolkar Düğün Salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe teşkilatı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in verdiği kahvaltıda bir araya geldi.

Bolkar Düğün Salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti 24. Dönem Konya Milletvekili Cem Zorlu, İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Konya İl Yönetiminden Ereğli Bölge Sorumlusu Seyit Ali Tekeli, E. Belediye Başkanı ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan, 26. Dönem Milletvekili Adayı Ersin Yalama, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, katılımcılara teşekkür ederek, yaklaşan seçim öncesi tüm partililerin üzerlerine düşen görev ve sorumluluğun bilince çalışacağını ve Ak Partinin tek başına iktidara geleceğini söyledi.

İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ise seçime hazır olduklarını belirttiği konuşmasında birlik ve beraberliği güçlendirecek organizasyon için Başkan Özgüven’e teşekkür etti.

Konya İl Yönetiminden Ereğli Bölge Sorumlusu Seyit Ali Tekeli, önemli bir seçim atmosferine girildiğini kaydederek, “Biz her zaman milletin hizmetkârı olduk. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bugün iktidar olmaktan korkan ve kaçan muhalefetin aksine biz elimizi taşın altına koymaktan korkmuyoruz. Allah’ın izniyle iktidar yürüyüşümüze her zaman hazırdık ve yeniden iktidar olarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Böyle kahvaltıda bizleri buluşturan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.