1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ak Parti Sivil Toplum Örgütleriyle Kahvaltıda Buluştu
Ak Parti Sivil Toplum Örgütleriyle Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Sivil Toplum Örgütleriyle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından, STK, ve İşadamlarının katılımıyla düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından, STK, ve İşadamlarının katılımıyla düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

Ereğli AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltıya, Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, STK, İş adamları ve Oda Başkanları katıldı. Toplantıda ilk olarak söz alan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun yaptığı selamlama konuşmasında, Katılımları dolayısıyla bütün katılımcılara teşekkür etti ve Büyüktorun sözlerine şöyle devam etti. ‘’ 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ’un Ülkemiz açısından önemli olduğuna değinen Büyüktorun, Bir daha darbelerin yaşanmaması için 16 Nisanda güçlü bir şekilde evet dememiz gerekmektedir’ ’dedi.

Akabinde Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise yaptığı konuşmasında şu sözleri ifade etti. Özgüven; ‘’ 16 Nisan’ın önem’ ine değindi, Referandum çalışmaları kapsamında sahada olduklarını ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Esnaf ve Mahalle ziyaretlerine değinen Özgüven, Türkiye üzerinde oynanan oyunların vatandaşın farkında olduğuna değindi. Sahadaki çalışmalarda gördük ki vatandaşın kafasını karıştırmaya yönelik konuşmaların yapıldığına tanık olduk dedi. Ülkemiz ’in büyük bir ülke olduğunu söyleyen Özgüven,               İçeriden ve dışarıdan Ülkemize kem gözlerle bakanların olduğunu söyledi. O yüzdendir ki gün birlik ve beraberlik gününün olduğunu bu nedenle, Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda birlikte hareket etmek gerektiğini belirten Özgüven, sözlerine şöyle sürdürdü. Esas hadisenin halkın iradesinin demokrasiye ve Ülke yönetimine daha fazla yansımasıdır dedi. Sandık bizim önümüze geliyor vatandaş ve halk olarak istediğimiz Cumhurbaşkanı seçeriz İstemediğimizi de seçmeyiz’’ diyen Özgüven sözlerini bu şekilde sonlandırdı.

Milletvekili Halil Etyemez ise konuşmasında şu sözlere yer verdi;

Bugün buraya bir araya gelme nedenimiz ‘’ 16 Nisanda yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halk oylaması dolayısıyla sizden destek istemeye geldik dedi. Şehrimizin ileri gelenleri, büyükleri ve sivil toplum örgütleri olarak sizin desteği bizim için önemlidir diyen Etyemez, İstiyoruz ki bu anayasa değişikliğinin Türkiye genelinde  %60’ın üzerinde ve Konya’mızda da %80’in üzerinde oy alarak, Konya’mızı Türkiye birincisi yapmak diyen Etyemez sözlerine şu ifadelerle sürdürdü. Anayasa değişikliğinin toplumsal bir sözleşme olduğunu toplumu bir arada tutan normlar ve kurallar olduğundan dolayı, Büyük bir toplumsal desteği bu anayasanın arkasında görmek istiyoruz dedi. Bu Ülke açısından geleceğimiz açısından milletimizin bekası açısından son derece önemli olduğunu söyledi. Etyemez konuşması şu sözlerle sürdürdü, şunu ifade edeyim ki %50 artı birini almakta hiçbir tereddüdümüz yok’’ dedi.    

Etyemez "Yeni bir sistem kuralım geriye gitmeyelim önümüze bakalım ileriye gidelim. Tek soru var Bu Ülke Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ne yapacak oldu?

Bu ülke Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkardı. Bir Yiğit daha çıkarır.

Türkiye'de bütün seçimlerde Konya olarak 31. sıradayız Anayasa değişikliğinde 2 basamak atlayalım gelin hep birlikte Evet diyelim" dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.