1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AKPINAR’DAN İMZA VE SÖYLEYİŞİ GÜNÜ
AKPINAR’DAN İMZA VE SÖYLEYİŞİ GÜNÜ

AKPINAR’DAN İMZA VE SÖYLEYİŞİ GÜNÜ

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçemiz Ereğli de faaliyet gösteren Ekim Cafe isimli iş yerinde‘’BİR BAŞKAN, BİR ŞEHİR, BİR AŞK’’ İsimli kitabı için imza töreni ve söyleyişi günü düzenledi

A+A-

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçemiz Ereğli de faaliyet gösteren Ekim Cafe isimli iş yerinde‘’BİR BAŞKAN, BİR ŞEHİR, BİR AŞK’’ İsimli kitabı için imza töreni ve söyleyişi günü düzenledi.

dsc_8258.jpg

Bu kitabın tüm gelirinin yardım amaçlı kullanılacağı öğrenildi. Her apartman bir öğrenci okutuyor projesi kapsamında yardıma muhtaç öğrencilere burs olarak verileceği belirtilen bu kitabın, Eğitim Öğretime yapılan destek amaçlı örnek bir çalışma ve faaliyet olduğu görüldü. Bu program ile Hemşerimiz Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar tarafından düzenlenen imza töreni ve söyleyişi programı Ereğli halkı tarafından, Ereğli’de ilgi olduğu gördü.

dsc_8229.jpg

Efsane Başkan Kenan Akpınar’ın oğlu İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı Öğrencilere yönelik olarak tasarlanan, Bu güzel düşünce dolayısıyla tebrik ediyoruz.

dsc_8216.jpgdsc_8258-001.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.