1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Arabanın Çarptığı 14 Yaşındaki Abdullah Hayatını Kaybetti
Arabanın Çarptığı 14 Yaşındaki Abdullah Hayatını Kaybetti

Arabanın Çarptığı 14 Yaşındaki Abdullah Hayatını Kaybetti

Konya'da bisiklet sürücüsü 14 yaşındaki Abdullah Şar, plakası ve sürücüsü henüz belirlemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

A+A-

Bisiklet sürücüsü 14 yaşındaki Abdullah Şar, plakası ve sürücüsü henüz belirlemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Şar'ın sosyal paylaşım sitesi facebook hesabında son olarak 'Ya o değil de hayaller de bitti' yazısını paylaşması dikkat çekti.

Kaza, saat 19.20 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bisiklet ile seyir halinde olan Abdullah Şar'ın arkasından gelen plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir araç çarparak olay yerinden kaçtı. Çarpmanın etkisiyle bisikletten fırlayan Şar, ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Abdullah Şar, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şar'ın sosyal paylaşım sitesi facebook hesabında son olarak 'Ya o değil de hayaller de bitti' yazısını paylaşması dikkat çekti. Olayın meydana geldiği civardaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, aracı ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.