1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3.  Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı dan  Teşekkür
 Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı dan  Teşekkür

 Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı dan  Teşekkür

14 Mayıs Pazar günü Ayrancı barajı şenlik alanında gerçekleşen Hıdrellez şenlikleri programna katılan  davetlilere katılımlarından dolayı Büyükkarcı teşekkür etti.

A+A-

14 Mayıs Pazar günü Ayrancı barajı şenlik alanında gerçekleşen Hıdrellez şenlikleri programna katılan  davetlilere katılımlarından dolayı Büyükkarcı teşekkür etti.

Ayrancı  Belediye  başkanı Yüksel Büyükkarcı, Bu yıl katılımın geçen yıllara nazaran daha fazla katılım olduğunu Ulusal basında yer alan şenlikte, Yirmibinin üzerinde bir katılımın gerçekleştiği söylerken görkemli bir şenlik olduğunu belirten Büyükkarcı katılan tüm vatandaşlara iyi bir gün yaşattıysak bundan mutluluk duyarız dedi.

Büyükkarcı yaptığı açıklamada;  Ayrancı Belediyesi olarak Bu yıl  18.’si düzenlediğimiz şenliğe katılan Karaman Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk'a, CHP Eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a, MHP Aydın milletvekili Deniz Depboylu'a, Karaman Milletvekili Recep Şeker'e, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a, Ayrancı Kaymakamı Mustafa Tükcan, İl Genel Meclis başkanı Celalettin Güngörer'e, Alay Komutanı Albay İlhan Şen, Siyasi parti temsilcilerine, ilçe ve belde belediye başkanlarına, daire müdürlerine ve uzak yakın yurdun dört bir tarafından gelen  vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum diyen Büyükkarcı, Hıdrellez şenliklerinde bütün hemşerilerimizle kucaklaşarak hasret giderdik. Hıdırellez'in, günlük sıkıntıların, yoğun çalışma temposunun ve gurbette memleket hasretinde bulunan hemşerilerimizin özlem gidermeleri ve hoşça vaki,t geçirmeleri adına güzel bir şenlik olduğunu belirtti.

Hemşerilerimizin güzel bir gün geçirmeleri için  elimizden geleni yaptık. memleket  hasreti çeken gurbetçi vatandaşlarımızı da Ziya Efendi’nin, Ayran Dede’nin diyarında buluşturduk” sözlerine yer verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.