1. HABERLER

  2. Bahreynli Gazeteciler Türkiye’de

Bahreynli Gazeteciler Türkiye’de

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü işbirliğinde 24-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında “Bahreyn...

A+A-

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü işbirliğinde 24-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında “Bahreyn Gazeteci Heyeti” programı düzenleniyor.

Program kapsamında Bahreyn’den gelen 8 kişilik gazeteci heyeti Ankara, İstanbul ve Gaziantep’te temaslarda bulunacak. Heyet, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından kabul edilecek.  Bahreynli gazeteciler Ankara’da ayrıca, Dışişleri Bakanlığı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Diyanet İşleri Başkanlığı ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfını (SETA) ziyaret edecek ve Milletvekilleri Prof. Dr. Emrullah İşler ile Prof. Dr. Yasin Aktay ile de bir araya gelecek.

Heyet, İstanbul’da ise Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nda temaslarda bulunacak. Programın Gaziantep ayağında ise Bahreynli gazeteciler, Nizip Konteyner kentini ziyaret edecek.

Ülke kamuoylarının Türkiye hakkında doğrudan bilgi edinmesini sağlamak amacıyla düzenlenen Gazeteci Heyetleri Programı kapsamında 2015 yılında Rusya Federasyonu, Türk Dili Konuşan Ülke ve Topluluklar, Hindistan, Uganda, Kuveyt, Arjantin, Gürcistan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetiminden (IKBY) ve Libya’dan gazeteciler Türkiye’de ağırlandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.