1. HABERLER

  2. Bal Ligi Start Alıyor

Bal Ligi Start Alıyor

İlçemizi Bal liginde temsil edecek olan Ereğlispor sezonun ilk maçında Akşehirspor’u konuk ediyor.Bal liginde start bu hafta sonu başlıyor. Temsilcimiz...

A+A-

İlçemizi Bal liginde temsil edecek olan Ereğlispor sezonun ilk maçında Akşehirspor’u konuk ediyor.

Bal liginde start bu hafta sonu başlıyor. Temsilcimiz Ereğlispor sezonun ilk maçında kendi evinde Akşehirspor’u ağırlayacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 15.00.

Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve ligin iddialı takımları arasında gösterilen temsilcimiz EreğlisporAkşehirspor karşılaşmasına hazırlanıyor.

Teknik Direktör Himmet Kök nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ereğlispor’da hedef ilk maçtan galibiyetle ayrılmak.

Kök, sezonun ilk maçı olmasının önemli olduğunu ifade ederek, bu maçtan alınacak galibiyetin lige iyi bir başlangıç yapmanın yanında moral olarak ta takımı üst noktalara taşıyacağını söyledi.

İyi bir ekip kurduklarını kaydeden Kök, “Uzun yıllar Amatör Ligde mücadele etmemiz nedeniyle Bal ligi bizde ayrı bir heyecan yarattı. Bu heyecanı ilk maçımızda taraftarımızın destekleri ile aşıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızın tribünleri doldurarak takımı sonuna kadar destekleyeceğinden şüphemiz yok. Alacağımız galibiyeti de taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

Takımın Bal ligine yükselmesi ve güçlü bir kadro kurmasında Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in büyük katkı ve destekleri olduğunu vurgulayan Kök, “Sayın başkanımıza da verdiği katkılarından dolayı teşekkür ediyor, kendilerini ilk karşılaşmamızda aramızda görmekten mutlu olacağımız belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.