1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ALTAY TÜM MUHTARLARIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
BAŞKAN ALTAY TÜM MUHTARLARIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKAN ALTAY TÜM MUHTARLARIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Eken,

A+A-

Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Daşdemir, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Nazik ve muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarların vatandaşlarla yerel yönetimler ve kamu arasında bir köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Başkan Altay, “Konya Modeli Belediyecilik vizyonuyla şehrimizi yarınlara taşırken en büyük destekçimiz muhtarlarımızdır. 31 ilçemizdeki hemşehrilerimizin yaşam standardını yükseltmek ve şehrimizi çok daha güçlü yarınlara kavuşturmak için hep birlikte gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız hem merkezde hem merkez dışındaki yerlerde koordinasyonu sağlama açısından çok önemli bir iş görüyorlar. Ayrıca Konya her işte olduğu gibi bu konuda da öncü. Uyum içerisinde, adaletli bir şekilde bu hizmetlerin yürütülmesi için arkadaşlarımız destek oluyor. İnşallah bu dönemde de aynı şekilde süreci yürütmeye devam edeceğiz. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile etsin. Şehrimiz için büyük gayretle çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Tüm muhtarlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtar derneklerinin başkanları da belediye ile kurdukları iş birliğinin mahallelerdeki hizmet kalitesini artırdığını ifade ederek, desteklerinden dolayı Başkan Altay’a teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.