1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”
BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HEMŞEHRİLERİMİZLE İÇ İÇE OLMAK BİZİ MUTLU EDİYOR”

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Salı günleri halkın dertlerini dinlemeye devam ediyor. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Özgüven bu talepleri değerlendirip çözümü için gerekli yerlere talimat veriyor. Vatandaşlar yapılan bu uygulamad

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Salı günleri halkın dertlerini dinlemeye devam ediyor. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Özgüven bu talepleri değerlendirip çözümü için gerekli yerlere talimat veriyor. Vatandaşlar yapılan bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirtiyorlar.

Hemşerilerimizin dertleriyle dertlenmek, sorunlarına bir nebze de olsa çözüm üretebilmek bizim asli görevimiz diyen Başkan Özgüven: “ Göreve başladığımızın günden bu yana Salı günlerini halk günü olarak belirledik. Her Salı onlarla görüşüp dertlerini dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Halkımızın sorunlarını Belediye sorumlulukların sınırları çerçevesinde kendimize görev telakki ediyoruz.  Halktan birisi olduğumuzu onlara hissettirerek dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Hemşerilerimizle hasbihal etmek ve elimizden geldiğince sorunlarında yardımcı olabilmek adına Salı günleri yaptığımız halk günümüzü kararlılıkla sürdürüyoruz. Biz onların kardeşi, abisi ve bir evladıyız bu düsturla hemşerilerimizle iç içe olmaktan dolayı mutlu oluyoruz. Dertler ne kadar büyük olsa da umutlar bakidir, sıkıntıların altından kalkma konusunda yardımcı olmak her şeyden önce bizim insanlık görevimizdir.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.