1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başkan Özgüven Yaralı Asker Recep Güney’i Hastanede Ziyaret Etti
Başkan Özgüven Yaralı Asker Recep Güney’i Hastanede Ziyaret Etti

Başkan Özgüven Yaralı Asker Recep Güney’i Hastanede Ziyaret Etti

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı anlamlı ziyaretle Askerlerimizin gönlünü kazanarak onlara bu ziyaretiyle moral verdi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kayseri’de meydana gelen hain saldırıda 14 askerin şehit olduğu ve patlama sonucu 55 kişinin yaralı olarak kurtulduğu ve bunların arasında EreğliliAskerlerimiz’den olan Tolga Öğütlü’yü Bugün Ereğli de Baba evinde ziyaret etmişti. Özgüven daha sonra ise Kayseri’ye giderek tedavi gören diğer askerimiz Recep Güney Kayseri’de tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Özgüven ziyaretinde“Başımız sağ olsun” dedi sizlere de geçmiş olsun dedi.Başkan yaralı askerimizin kendisiyle bire bir görüşerek bilgi aldı. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ziyaretiyle Özgüven bu ziyaretinde askerimizin sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alırken, Özgüven servisleri de gezerek diğer askerlerimize de geçmiş olsun diyerek onlara da moral verdi.

Özgüven, Bu ziyareti ile gerçekten takdiri de hak etti. Tebrikler başkan diyoruz, bizlerde yerinde bu anlamı ziyareti nedeniyle kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.