1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN'DEN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI
BAŞKAN ÖZGÜVEN'DEN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

BAŞKAN ÖZGÜVEN'DEN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Türk Milleti'ne Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi'nin 947. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

 

 

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Türk Milleti'ne Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Zaferi'nin 947. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

        Malazgirt Zaferi'nin Türk Milleti'nin kazandığı en önemli zaferlerden birisi olduğuna vurgu yapan Başkan Özgüven: "26 Ağustos 1071 tarihinde aziz milletimizin kazandığı zafer dünyanın en bereketli toprağı olan Anadolu'nun kapılarının sonuna kadar açılmasına vesile olması ile önem arz etmektedir. Türk Milleti'nin adaletli, merhemetli ve hoşgörülü yönetim anlayışıyla Anadolu yüzyıllardır farklı din, dil, köken, kültüre sahip insanların bir arada barış ve huzur içerisinde yaşadığı topraklar haline gelmiştir. Tarihin akışını değiştiren bu zafer Anadolu'da Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturmasının yanı sıra ecdadımızın bize bıraktığı en değerli mirastır. Yaklaşık on asırdır düşmanların saldırılarına maruz kalan milletimiz ecdadımızın bize miras bıraktığı ve yurt edindiğimiz bu toprakları kanının son damlasına kadar korumuştur, korumaya da devam etmektedir. Kanımızla kazandığımız bu toprakları hiçbir gücün alamayacağını ve Türk Milleti'nden başka hiçbir millete vatan olamayacağını tüm dünyaya defalarca ispatladık. Ecdadımızdan miras kalan ve bütün bereketiyle bize kucak açan bu topraklarda barış içerisinde, kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu aziz millet bereketli Anadolu topraklarında tüm dünya mazlumlarına kucak açmaya, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde mazlumlara umut olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en güzel toprağında, eşsiz vatanımızda birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle Malazgirt Zaferi'mizin 947. yıldönümünü kutluyor, bu büyük zaferde  ve vatan uğruna canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

malazgirt-zaferi-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.