1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKANDAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKANDAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKANDAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

A+A-

      

         Özgüven, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, tüm öğrencilere başarılar diledi.

         Yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Özgüven: "Ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması için bilgiyi üreten bir nesil yetiştirmek zorundayız. Türkiye'nin modern dünyanın öncüleri arasındaki yerini almasına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

         "Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden Ereğli Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir" diyen Özgüven,  "çocuklarımızın gelişmiş ülkelerdeki yaşıtlarıyla rekabet edip başarılı olabilmesi için var gücümüzle eğitime destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

         Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımların hız kesemeden devam edeceğini kaydeden Özgüven, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.