1. HABERLER

  2. Başkanın Halkla Buluşmaları Devam Ediyor

Başkanın Halkla Buluşmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e eski Öğretmenevinde yaptığı düzenleme çalışmaları nedeniyle vatandaşlar teşekkür ettiler.Cuma namazını Uğurlu...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e eski Öğretmenevinde yaptığı düzenleme çalışmaları nedeniyle vatandaşlar teşekkür ettiler.

Cuma namazını Uğurlu Camii’nde kılan Başkan Özgüven’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler. Başkan Özgüven’e eski Öğretmenevinde yaptığı düzenleme çalışmaları nedeniyle teşekkür eden vatandaşlar, “Hem bizler hem de bu alanda bulunan yeşil doku nefes aldık. Görsel anlamda büyük bir zenginliği Ereğli’ye kazandırdınız. Şahsınızda tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Başta altyapı olmak üzere Ereğli’nin sorunlarına eğildiklerini söyleyen Başkan Özgüven ise, “Sizlerin yapılan çalışmaları takdir etmesi bizlerin en büyük kazancıdır. En büyük amacımız altyapıda yaşanan sorunları gidermek ve üst yapı çalışmaları ile Ereğli’ye farklı güzellikleri getirmektir. Ve biz bu çalışmaları sizlerin destekleri ile yapacağız. Bize olan inancınız, samimiyetiniz ve güveninizi boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.