1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Belediye ekipleri sizin sokağınızı neden temizlememiş olabilir, diye kendinize hiç sordunuz mu?...
Belediye ekipleri sizin sokağınızı neden temizlememiş olabilir, diye kendinize hiç sordunuz mu?...

Belediye ekipleri sizin sokağınızı neden temizlememiş olabilir, diye kendinize hiç sordunuz mu?...

Ereğli Belediyesi kar temizleme çalışmalarına Aralıksız olarak 7/24 devam ediyor.

A+A-

Merak edilen soruyu kendinize acaba sormanız gerekmiyor mu ya da sordunuz mu, Ancak bazı noktalarda ekipler çalışmalarını yapamıyor.

Bunların nedenleri ne olabilir ; Yol kenarına uzun süreli park eden araçlar nedeniyle ekipler cadde ve sokak çalışmalarında iş makinaları giremiyor yada manevra yapamayarak verimli bir çalışma yapmakta zorlanıyor. Bazı sokaklara ise bu yüzden iş araçları ve ekipler yanlış park edilen araçlar nedeniyle hiç girilemiyor.

Ereğli Belediyesi ekipleri çalışmaların devam edebilmesi için özellikle araçlarını uzun süredir park eden vatandaşlardan araçlarını bulundukları yerlerden çekmelerini istiyor.

Bu konuda acaba ne kadar duyarlılık sahibiyiz yada duyarlıyız, Ereğli’de bilindiği üzere çetin bir kış sezonu geçirmekteyiz bu süreçte ilçemiz Ereğli yoğun kar yağışıyla bölgemizde ve Ereğli de çiftçimizin yüzü güldü.

Ama Lütfen ekiplere bu konuda yardımcı olalım ki, Bu çalışmalar bu ilçede hepimiz için olduğunu unutmayalım yollar buzlanmasın yaşlılarımız ve çocuklarımız rahat gelsin gitsin ekipler hizmeti vatandaşa daha kolay götürsün bu konuda daha duyarlılık sahibi olalım. Bir kişi sakat kalırsan bunun üzüntüsünü ve vebalını lütfen taşımayalım diyoruz.

O zaman hep beraber Ülkemiz, Ereğli’miz ve kendimizin birlik ve beraberliği için varmışınız, Doğru ve anlayışlı kararlar almaya diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum