1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Belediyeden Geçmişten buğüne ereğli fotoğraf sergisi
Belediyeden Geçmişten buğüne ereğli fotoğraf sergisi

Belediyeden Geçmişten buğüne ereğli fotoğraf sergisi

Fotoğraf Sanatçısı Seyyid Demir Ereğli Belediyesinin katkıları ile “Geçmişten Bugüne Ereğli” isimli fotoğraf sergisini Park Site Alışveriş Merkezinde açtı.

A+A-

Sanata ve sanatçıya verdiği destek ile her platformda takdirle karşılanan Ereğli Belediyesi, Ereğli’nin değerlerinden bir isim olan Fotoğraf Sanatçısı Seyit Demir’in  “Geçmişten Bugüne Ereğli” isimli fotoğraf sergisine katkı sağlayarak Ereğli Park Site AVM’de açılışını yaptı. Açılışa Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Sivil Toplum Kuruluşları ve Fotoğraf severler katıldı. Ereğli’de 1’ncü sergisini açan Seyyid Demir yaptığı konuşmada, sergiye destek olan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e ve serginin açılışına gelerek kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Seyyid Demir’in Ereğli’nin yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden birisi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Demir’in Ereğli’nin geçmişten günümüze birçok kareyi ölümsüzleştirdiğini ve her yıl Ereğli halkının beğenisine sunarak Ereğli kültürüne katkıda bulunduğunu belirtti.

Ereğli Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Özgüven, bu güzel eserlerin gezilmesinin ve görülmesinin önemine işaret etti. Konuşmaların ardından Başkan Özgüven, Seyyid Demir’e çiçek takdim etti ve standların gezilmesi ile program sona erdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.