1. HABERLER

  2. Belediyeden Pazar Mesaisi

Belediyeden Pazar Mesaisi

Özgüven Özverili Çalışan Personele Teşekkür Etti.Ereğli Belediyesi ekipleri mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu olmasına...

A+A-

Özgüven Özverili Çalışan Personele Teşekkür Etti.

Ereğli Belediyesi ekipleri mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu olmasına rağmen Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt çalışması ile hizmet atağına devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven çözüm odaklı hizmet kervanının mesai tanımaksızın ilerlediğini kaydederek, “Sadece Fen İşleri Müdürlüğü değil, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve diğer mesai arkadaşlarımız yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı hepsini kutluyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Hacı Mustafa Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Marangozlar Sanayi Sitesinde asfalt çalışmalarını sürdüren Belediye ekiplerine teşekkür eden mahalle muhtarları ve vatandaşlar, “Hafta sonu olmasına rağmen ekiplerin bu çalışması bizleri mutlu etti. Başkan ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Daha güzel hizmetlerin yapılmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.