1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BÜYÜK USTA ÖLÜMÜNÜN 6. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
BÜYÜK USTA ÖLÜMÜNÜN 6. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

BÜYÜK USTA ÖLÜMÜNÜN 6. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Ereğli Belediyesi ve Ereğli Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Neşet Ertaş’ı anma gecesi Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu programda sahne alan sanatçılar; Necip Ünal, Tayfun Balcı, Çağrı Balcı, Turgut Balbay, Mesut Da

A+A-

        Ereğli Belediyesi ve Ereğli Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Neşet Ertaş’ı anma gecesi Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu programda sahne alan sanatçılar; Necip Ünal, Tayfun Balcı, Çağrı Balcı, Turgut Balbay, Mesut Dağlı ve Hasan Başoğlu büyük ustanın eserlerini seslendirdi.

        Programa katılamayan Belediye Başkanı Özkan Özgüven telefon aracılığıyla misafirleri selamlayarak önemli açıklamalarda bulundu.

thumbnail_n.-ertas-anma-2.jpg

        Başkan Özgüven: “Musuki derneğimizin ve Belediyemizin ortaklığında Anadolu türkülerinin hisli sesi, Bozkır’ın tezenesi, gönüllerin ozanı ve içimizden biri Neşet Ertaş’ın 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle bir program düzenledik. Bu programda aranızda olamayışımızın nedeni Ereğli’mizin ihtiyacı olan ve hemşehrilerimizin de isteği olan özel hastane kazandırmak adına bir takım görüşmeler yapmak için şehir dışında bulunmamızdır. Bu anlamda Uğur Mumcu Caddemizde göreve geldiğimiz ilk zamanlarda Belediyemize kazandırdığımız arsada 75-100 yataklı bir hastaneyi özel sektörle birlikte hayata geçirmek için çok güzel gelişmeler yaşıyoruz. Bu mutluluğumuzu paylaşarak kalbimizin sizlerle olduğunu belirtmek istiyorum. Musiki Derneğimiz önemli çalışmalar yapıyor bu açıdan Nuray Peker hocamızı ve ekibini tebrik ediyorum. Sizlere bir kez daha sevgilerimi, saygılarımı ve hürmetlerimi iletirken ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ı ölümünün 6. yıldönümünde rahmetle, minnetle, saygıyla yad ediyorum” ifadelerini kullandı. 

thumbnail_n.-ertas-anma-3.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.