1. HABERLER

  2. BÜYÜKKARCI'DAN TAZİYE MESAJI

BÜYÜKKARCI'DAN TAZİYE MESAJI

Ayrancı Belediye Başkanı Büyükkarcı yaşanan terör olayları nedeniyle bir basın açıklamasında bulundu.BüyükKarcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;Karaman...

A+A-

Ayrancı Belediye Başkanı Büyükkarcı yaşanan terör olayları nedeniyle bir basın açıklamasında bulundu.

BüyükKarcı açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Karaman İli Ayrancı ilçesi Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, sözlerine Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle yapmış olduğu açıklamasını şu sözler yer verdi.

Son günlerde Ülkemiz hassas bir konumdan geçiyor son iki ay içerisinde 100 den fazla şehit verdik hepimiz üzgünüz diyerek konuşmasına başlayan Büyükkarcı, Türk milleti Türk devleti bugüne kadar birçok badire atlattı Allah’ın izniyle bununda üstesinden gelinecektir diye düşünüyoruz dedi. İnşallah kısa zamanda bu olaylar düşer ve azalır çünkü çok hassas bir konuma geldi. Terör örgütünün beklediği konuma gelmemesi lazım evet halk olarak tepkimizi kesinlikle vermeliyiz bizde burada önceki gün akşam bir yürüyüş yaptık ve sonrasında bir basın açıklamasında bulunduğunu belirten Karcı, Yaşanan bu olaylar ülkemizde Kürt Türk düşmanlığı noktasına kesinlikle gelmemeli, Tabiki şehitler bir vatan evladı bu gençlerimiz bizlerin herşeyi canımızdan bir parça onlar fidan gibi 20 --25 yaşlarında olan gençlerimiz zor yetişiyor bundan dolayı çok üzgünüz şehitlerimize Allahtan rahmet diler bütün Türk milletine Türk Devletine ve şehit ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum dedi.

Büyükkarcı, kur’anı kerim’in bakara süresi 154 . ayetini hatırlattığı sözünde, ‘’onlara ölü demeyiz onlar diridirler’’ diyor bundan dolayı tekrar milletimizin başı sağ olsun diyerek sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.