1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BÜYÜKTORUN’DAN; 15 TEMMUZ ANMA PROĞRAMINA DAVET
BÜYÜKTORUN’DAN; 15 TEMMUZ ANMA PROĞRAMINA DAVET

BÜYÜKTORUN’DAN; 15 TEMMUZ ANMA PROĞRAMINA DAVET

15 Temmuz Ruhunu Tüm Ereğli Vatandaşlarımızla Birlikte Yaşacağız Büyüktorun; açıklamasında şunları söyledi: ‘‘15 Temmuzun yıldönümüne hep birlikte yaşayacağız. Hain münafıklar çetesinin darbe girişiminin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti. Hain darbe teşebbüs

A+A-

15 Temmuz Ruhunu Tüm Ereğli Vatandaşlarımızla Birlikte Yaşacağız Büyüktorun; açıklamasında şunları söyledi: ‘‘15 Temmuzun yıldönümüne hep birlikte yaşayacağız. Hain münafıklar çetesinin darbe girişiminin üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti. Hain darbe teşebbüsünde 248 şehit verdik.

 "15 Temmuz gecesi bu milletin devletini, bayrağını adeta elinden almak ve bu ülkeyi istila etmek isteyen asker kılığındaki teröristlerin müdahalesinin, işgal girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Bizim o geceye dair acılarımız hala taze." diye konuştu. Belki Ereğli"de silahlar patlamadı silah sesleri duyulmadı ama Vatandaşlarımız ayaktaydılar nöbetlerde biran olsun bizleri yalnız bırakmadılar. 15 Temmuz Anma programız 11 Temmuzda başlayarak 16 Temmuz sabahına kadar devam edecek Tüm Ereğlili Vatandaşlarımızla birlikte bir arada olacağız. Bizler 15 Temmuzda vatandaşlarımız nerede toplandıysa aynı yerde toplanacağız. 00.26’da Cumhurbaşkanımızın halkı meydanlara davet ettiği saatte selalar okunacak. Bu selalarla beraber bizler de meydanlarda vatandaşlarımızla buluşacağız. Sabaha kadar programlarımız devam edecek. Mecliste Cumhurbaşkanımız halka seslenecek dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.