1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BÜYÜKTORUN’DAN 18 MART MESAJI
BÜYÜKTORUN’DAN 18 MART MESAJI

BÜYÜKTORUN’DAN 18 MART MESAJI

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Çanakkale Zaferinin Türk ve Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Büyüktorun mesajında şu sözlere yer verdi:

   “Tarih boyunca, hürriyet ve bağımsızlığına düşkünlüğüyle nam salmış milletimiz; her türlü zorluğa karşı durmuş, her zaman vatanı için kendi canını siper etmiştir. Bunun en güzel örneklerinden birisi de Çanakkale zaferidir. Bu zafer, tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanlarından biri olduğu kadar, inancın, azmin ve kararlılığın da en büyük simgesidir. Milletimizin en zor koşullar altında, en büyük imkânsızlıklar içinde dahi bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin bütün dünyaya ilanıdır.

     Bu savaşta kazanılan başarılarla milletimiz kenetlenmiş, ilerleyen yıllarda verilecek Kurtuluş Savaşı’nın temelleri burada atılmıştır.

     Millet olarak böylesine büyük bir zaferi kazanmanın onuru ve gururunu daima yaşayacak, Çanakkale Savaşı sırasında sergilenen birlik beraberlik ruhu bize her zaman yol gösterecektir.

     Büyük bir fedakârlıkla kazanılan vatanımıza hizmet aşkımızın hiçbir zaman eksilmeyeceğini, bilakis artarak süreceğini bu vesile ile bir kez daha ilan ediyor,  bu toprakları bize vatan yapan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum."

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.