1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Caddeler Baştan Aşağı Değişiyor
Caddeler Baştan Aşağı Değişiyor

Caddeler Baştan Aşağı Değişiyor

Ereğli Belediyesi modern bir kent görünümü için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

İlçemizin farklı noktalarında devam eden çalışmalarla şehrin görüntüsünü değiştiren Belediye ekipleri Ereğli Devlet Hastanesi girişinde yol genişletme ve asfalt serimi için yoğun bir mesai harcarken, Gülbahçe Mahallesinde de sıcak asfalt hazırlığı, Mustafa Seyran Caddesinde ise kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 2016 yılında Ereğli tarihinde sıcak asfaltta rekor bir çalışmanın yapıldığını kaydederek, "Ekiplerimiz bir yandan sıcak asfalt dökümü yaparken bir yandan da sıcak asfalt için hazırlık yapıyorlar. Yeni yapılan ve kısa bir süre zarfında faaliyete geçecek olan yeni Ereğli Devlet Hastanesi önündeki yol güzergahını Cezaevi yolu ile birleştirerek ulaşımın sağlıklı bir şekilde sağlanmasını hedefliyoruz. Ayrıca görüntü kirliliği olan alan yapılacak çalışmalar ile şehrimize yakışır bir görüntüye kavuşmuş olacak" dedi.

Özgüven, hastane güzergahındaki servis minibüs durağının Cezaevi bölgesine kaldırılması ile trafiğin daha akışı seyredeceğini de ifade ederek, "Sadece bu bölgede değil şehrin genelinde trafik akışını rahatlatacak çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Tüm Engelliler Derneği önünden Üçgöz Kavşağına kadar olan yol güzergahında sıcak asfalt için hazırlık çalışmalarının devam ettiğine vurgu yapan Özgüven, "Uzun yıllardır ana arterlerde köklü bir çözüm yapılmamış ve yama çalışmaları ile günü kurtarma politikası izlenmiştir. Bu anlayış bizimle birlikte değişti ve ana arterler baştan aşağı yeniden yapılarak kent dokusuna uygun hale getiriliyor. Ayrıca kaldırım ve refüj çalışmaları ile şehrin daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Ereğli'ye yakışan hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.