1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÇİÇEK GİBİ BİR EREĞLİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
ÇİÇEK GİBİ BİR EREĞLİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

ÇİÇEK GİBİ BİR EREĞLİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven orta refüj çiçeklendirme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven orta refüj çiçeklendirme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

orta-refuj-baskan-inceleme-1.jpeg

        Çalışmaları yakından takip eden Başkan Özgüven: “Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladığımız Anıt Caddemizde orta refüj çiçeklendirme çalışmalarımızı yerinde inceledik ve bilgiler aldık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Ereğli’mizin yeşiline yeşil katıyor ve önemli hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 34 yeni parkı şehrimize kazandırmanın yanında merkez mahallelerimizin dışında Büyükşehir Belediyemizle birlikte 54 mahallemize park yaptık. Ayrıca Şehrimizde çeşitli noktalarda 9 adet orta refüj ve kavşaklarda 6 adet göbek düzenlemelerini gerçekleştirdik. Ereğli’mizin yeşil dokusunu korumak ve daha da güzelleştirmek için geride bıraktığımız zaman zarfında 150.000 fidan ve 540.000 süs bitkisi türünü toprakla buluşturduk. 86.000 m² alanda da ağaçlandırma yaptık. Çiçek gibi bir Ereğli için canla başla çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

orta-refuj-baskan-inceleme-3.jpeg

        “Hemşehrilerimizin desteği en büyük gücümüz”

Özgüven: “Göreve geldiğimiz günden bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Birçok ilki gerçekleştirmenin yanı sıra rekor hizmetleri de şehrimize kazandırdık. Gayretle, sevgiyle, samimiyetle yürüttüğümüz çalışmalarda hemşehrilerimizin desteği en büyük gücümüz oldu. Şehrimizi birlikte yönetelim anlayışıyla çıktığımız bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ereğli’mize layıkıyla hizmet etmeye devam ederek şehrimizi daha değerli hale getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

orta-refuj-baskan-inceleme-2.jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.