1. HABERLER

  2. ÇKS Başvuruları 1 Eylül’de Başladı

ÇKS Başvuruları 1 Eylül’de Başladı

2015 Mazot, Gübre Desteklemeleri İçin Dilekçe Verme ZorunluluğuGıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bitkisel üretim yapan üreticilere yönelik...

A+A-

2015 Mazot, Gübre Desteklemeleri İçin Dilekçe Verme Zorunluluğu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bitkisel üretim yapan üreticilere yönelik desteklemelerden yararlanmak isteyen ve 2015 yılı ÇKS dosyalarını yaptırmış olan çiftçilerimizin 1 Eylül 2015 tarihine kadar yaptırmış oldukları Toprak Analiz Raporlarını ve Bakanlık tarafından bu yıl uygulamaya konulan destekleme başvuru dilekçelerini 31 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar İlçe Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekse de herhangi bir sorun yaşanmaması ve İlçe Müdürlüğü iş ve işlemlerinin daha rahat yürütülebilmesi adına en kısa zamanda teslim etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca 2016 yılı ÇKS başvuruları 1 Eylül 2015 itibariyle başlamış olup, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü dosya alımlarına herhangi bir karışıklığa mahal vermemek adına Tarım Bilgi Sistemi rahatladıktan itibaren başlayacaktır.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, “1 Eylül 2015 tarihi itibariyle 2016 yılı ÇKS başvurularının başlamıştır. Ancak aynı zamanda 2015 yılına ait Toprak Analiz raporlarının ve destekleme dilekçelerinin son teslim tarihinin de 31 Aralık 2015 olması sebebiyle herhangi bir karışıklık yaşanmaması için 2016 yılı dosya alımlarını Tarım Bilgi Sistemimizin yoğunluğunun azaldığı tarihinden itibaren başlatacağız. Bu sebeple vatandaşlarımızın da tedbirli davranarak bu 1 aylık süre içerisinde 1 Eylül 2015 tarihine kadar yaptırmış oldukları Toprak Analiz raporları ve destekleme dilekçelerini ivedilikle İlçe Müdürlüğümüze teslim etmelerini istiyoruz.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.