1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Derneklerden Başkana Ziyaret
Derneklerden Başkana Ziyaret

Derneklerden Başkana Ziyaret

Oğuz Dulkadiroğlu Bekdik Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Ali Sayar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ettiler.

A+A-

    Ziyarette Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e çiçek takdim eden Dernek Başkanı Ali Sayar, "Sayın Başkanımıza derneğimizin yeni yönetimi olarak nezaket ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bu ziyarette derneğimizin çalışmaları hakkında başkanımıza bilgi vermek, kendisinin de görüş ve önerileri çerçevesinde çalışmalarımızı geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz. Ayrıca bu yıl 7.'ni gerçekleştireceğimiz şenliğimiz hakkında kendisi ile istişarede bulunduk. Bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
    Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunarak, "Bekdikleri tek çatı altında toplayan derneğin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bekdikler şehrimizin kültüründe önemli bir yer tutmaktadır. Bu kültürün tanıtımında derneğimizin üstlendiği görev ve faaliyetlerin artarak devam etmesi temennisi ile dernek yönetimine başarı dileklerimi ifade ediyorum" şeklinde konuştu.
    Başkan Özgüven'i ayrıca Serhat Karslılar ve Dadaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Anıl Yaver'de ziyaret ederek Ereğli'de bu yıl 1.'ni gerçekleştirecekleri Aşıklar Şölenine davet etti.
     

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.