1. HABERLER

  2. KONYA

  3. EDİP YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ
EDİP YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

EDİP YILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) 9.Olağan Genel Kurulu geniş katılım ile yapıldı. TÜYAP Fuar alanında düzenlenen genel Kurul programında Mevcut Başkan Edip Yıldız güven tazeleyerek yoluna devam etti.

A+A-

(DSYB) Genel Kurulunda 2 listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Edip Yıldız, oyların çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi.

Divan başkanlığını Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut’un yaptığı genel kurulda ilk olarak 2017–2018 yönetim ve denetim kurulları faaliyet raporu okunup oy birliğine sunuldu.

Edip Yıldız, üyelere yönelik olarak yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;

Kıymetli üretici kardeşlerim,
''Bugün 9. Olağan Genel Kurulu adeta bir bayram havasında gerçekleştirdik. Konya’nın dört bir yanından toplantımıza gelen yetiştiricilerimizle kucaklaştık, dertleştik. Üreticimizin %89’luk yüksek teveccühü ile güven tazeledik. Bizde inşallah öncesinde olduğu gibi bu dönemimizde de üreticimizin refah seviyesini artırmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim yardımcımız olsun, yolumuzu açarak işlerimizi kolaylaştırsın ve bize yetiştiricimize en iyi şekilde hizmet etmeyi nasip etsin dedi.Yıldız yakın zamanda Konya’da tanzim süt ürünleri satışına başlayacaklarının müjdesini verdi. Yıldız, "İlk tanzim satış mağazamızı tuttuk en kısa zamanda açacağız." dedi.
Genel Kurulda oylama sonucu mevcut Başkan Edip Yıldız, 2 bin 832 üye arasından 2 bin 483 kişinin oyunu alarak tekrardan Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin başkanı seçildi.
Başkan Edip Yıldız, "Üreticilere layık olmak için elimizden geleni yaptık. Yine aynı duygularla hizmet etmeye çalışacağız ifadelerini kullandı.

Bizlerde Yıldız'a hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.