1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesi çocuklara özel 23 Nisan şenliği düzenledi
Ereğli Belediyesi çocuklara özel 23 Nisan şenliği düzenledi

Ereğli Belediyesi çocuklara özel 23 Nisan şenliği düzenledi

Ereğli İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel program düzenledi.

A+A-

Ereğli İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel program düzenledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in Çocuklara verdiği önem her alanda görülürken. Özgüven 23 Nisan da onları tabi ki unutmadı düzenlediği görkemli şenlikte çocukları buluşturan Ereğli Belediye Başkan Özgüven ÖZGÜVEN onları sevindirmesini bildi.

Çocuklar için özel bir Program hazırlayan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, 23 Nisan 1920'de Türk Milletinin bağımsızlığı ve çağdaşlaşması yolunda atılan ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yılını kutluyoruz.  Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın, aralarındaki kardeşlik, sevgi, dostluk bağlarını geliştirerek barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmalıyız. Dünya çocuklarının kin ve nefret tohumlarıyla yetişmeleri onlara yapılan en büyük haksızlıktır.

Dünyada ağlayan, ezilen ve savaş ortamında yetişen değil uçurtma uçuran, oyunlar oynayan ve gülen bir nesil oluşturmalıyız. Çocuklarımızın kalbindeki temizlik, sıcaklık tüm insanlığı saracak kadar büyük, herkese yetecek kadar bereketlidir. Unutmayalım ki çocuklarımızın sevgisi tüm silahları yener. Çocuklarımızı olumsuzluklara mahkum etmemeliyiz, onları; vatan, millet, bayrak ve en önemlisi insan sevgisiyle yetiştirmeliyiz. "Yaratılanı severiz, Yaratan'dan ötürü" düşüncesiyle toplumumuzda kardeşçe ve bir olarak yaşamayı onlara öğretmeliyiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı çok seviyoruz. Diyen Özgüven, Ereğli Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde kutlanırken, Çocukların dolu dolu bir gün yaşattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.