1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli belediyesi temizlik işleri ekiplerinin çalışmaları takdir topluyor
Ereğli belediyesi temizlik işleri ekiplerinin çalışmaları takdir topluyor

Ereğli belediyesi temizlik işleri ekiplerinin çalışmaları takdir topluyor

Konya Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışmasını da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımları süpürülmekte, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor. İlçemiz Hacımustafa Mahallesi Cadde Sokaklarında yapılan detaylı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Çevre temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunuyor. Yeşil Ereğliye yakışır bir çalışmayla ekipler çalışmalarına aralıksız devam etmekte, İlçe halkının ve mahalle sakinlerinin memnuniyetine kazanan, Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hizmetleriyle vatandaştan takdir topluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.