1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. Ereğli Belediyesi’nden Temizlik Duyarlılığı
Ereğli Belediyesi’nden Temizlik Duyarlılığı

Ereğli Belediyesi’nden Temizlik Duyarlılığı

Ereğli Belediyesi Dünya Temizlik Günü vesilesiyle farkındalık oluşturması adına Kız Öğrenci Yurdu çevresinden başlayarak şehrin muhtelif yerlerinde temizlik etkinliği düzenledi.

A+A-

Etkinliğe Belediye Başkanı Umut Akpınar’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Belediye personelleri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik ile ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Akpınar: “Bugün dünya temizlik günü ve farkındalık yaratmak için şehre dokunarak bir temizlik kampanyası başlatalım istedik. Bizim bir tek derdimiz var, o da bu şehir. Bundan sonraki haftalarda her bir mahallemizde teker teker bu farkındalığı devam ettireceğiz. Ancak sizler destek vermezseniz evinizde, işyerinizde, sokakta elinize geçen her şeyi buralara atarsanız bizler bunu temizlemekte zorlanırız. Şehir bir gönüllülük işidir. Vicdanlarımızdan, akıllarımızdan, ellerimizden başlayacağız temizliğe. Sonra şehrimizi pırıl pırıl tertemiz, vicdanı temiz, aklı temiz, sokakları temiz bir hale getireceğiz. Bilimi kullanacağız, aklı kullanacağız, sanatı kullanacağız insanlara dokunup bir farkındalık oluşturacağız. Bu şehrin çocuklarına, gençlerine, kadınlarına daha yaşanabilir bir Ereğli hediye edeceğiz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

66c73e63-cbc7-451e-8801-0bee4bef8287.jpg

316b5a56-16a7-4c21-a3ce-e403e987b22d.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.