1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Belediyesinin hizmet atağı takdir topluyor!
Ereğli Belediyesinin hizmet atağı takdir topluyor!

Ereğli Belediyesinin hizmet atağı takdir topluyor!

Fen işleri ekipleri asfalt atağıyla ilçeninin en ücra köşelerine götürdükleri çalışmalarla, Başkan Özgüven’inilçe genelinde asfaltsız yer bırakmama hedefiyle yaptığı sıcak asfalt çalışmaları Ereğli halkından haklı olarak takdir topluyor.

A+A-

Belediye ekiplerinin,Üçgöz kavşağında yapmış olduğu yeni düzenleme çalışmasıyla ayrıca orta refüj veyapmış olduğu kaldırım çalışmalarıyla ilçenin dört bir yanında aralıksız sürüyor. Şehrin birçok noktasında sıcak ve soğuk asfalt çalışması yapan ekiplerin çalışmaları vatandaşlar tarafından övgü aldı.

BAŞKAN ÜZGÜVEN’DEN BÜYÜK HEDEF, ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK!

Ekipler, şehir merkezinin yanısıra şehrin dört bir köşesinde, asfalt görmeyen mahallelere asfaltla buluştururken şehin önemli caddelerine ise prestij caddeleri yapan belediye ekipleri  Başkan Özkan Özgüvenin hedefi olan asfaltsı z yol kalmayacak sözünü yerine getirebilmek adına gece demeden gündüz demeden kış öncesi çıtayı yukarı taşımak suretiyle adeta , Ereğli caddeleri şantiye gibi gözüksede ilçe halkı verilen bu hizmet nedeniyle başkan Özgüven ve ekibine teşekkür ediyor.

İlçe’deMahalle Muhtarlarının ise yüzleri gülüyor çünkü mahalle sakinlerine ulaşan hizmet İlçe genelinde menmuniyete neden oluyor.Bu güzel çalışma nedeniyle sezarın hakkını sezara veren muhtarlardan başkan Özgüven’e haklı olarak büyük övgüler geldi.

500 Evler Mahallesi Muhtarı Orhan Demirel ve Cami Kebir Mahallesi Muhtarı Mustafa Erdoğan ise yapılan hizmeti takdir ettiklerini Başkan Özgüven ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkür eden muhtarlar,Sayın Başkanımız bizzat kendisi sorunları yerinde tespit edip çözüm noktasında talimatlar veriyor. Ben mahallemde yapılan çalışmalardan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına, Başkanımıza ve personeline teşekkür ediyorum. Yapmış olduğu olumlu çalışma dolayısıyla ve sorunlarımıza çözüm üreten, Başkanımızı sorunlarımızı unutmadan çözen ve çözüm odaklı çalışmalarını takdir ediyoruz, diye konuştu.

Başkan ve ekibi ilçenin her noktasına eşit şekilde hizmet götürerek, Bu tür hizmetleri Ereğli geçmiş dönemlerde maalesef görmedi sözlerini ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.