1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ DE FETÖ DEN 158 KİŞİ TUTUKLANDI
EREĞLİ DE FETÖ DEN 158 KİŞİ TUTUKLANDI

EREĞLİ DE FETÖ DEN 158 KİŞİ TUTUKLANDI

Ereğli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında, Bugüne kadar genel işlem gören kişi sayısı 369, Tutuklanan kişi sayısı ise 158 ‘dir.

A+A-

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünün ardından Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, işlem gören 369 kişi içinden 158 kişi yapılan sorgulama sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonlar kapsamında Ereğli ve mahallerinde bugüne kadar aralarında İşadamı, Esnaf, Ev hanımı, İşçi, Doktor, Sağlık Memuru, Gardiyan, Polis ve Öğretmen vb. Meslek gruplarına işlem yapıldığı belirtildi. 158 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan 15 Temmuzdan itibaren bugüne kadar paralel devlet yapılanması kapsamında genel işlem gören kişi sayısı 369 kişi olmuştur.

Halka güven veren başarılı çalışmaları nedeniyle, Ereğli Emniyet Müdürlüğünü ve Ekiplerini çalışmalarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.