1. HABERLER

  2. Ereğli Devlet Hastanesi Kadrosunu Genişletiyor

Ereğli Devlet Hastanesi Kadrosunu Genişletiyor

Ereğli Devlet hastanesi her geçen gün kadrosunu genişleterek Ereğli halkına bir fazla hizmet sunmak için eksik kadrosunu yenileyerek hastalarına bir fazla...

A+A-

Ereğli Devlet hastanesi her geçen gün kadrosunu genişleterek Ereğli halkına bir fazla hizmet sunmak için eksik kadrosunu yenileyerek hastalarına bir fazla yardım eli uzatmak için alanında uzman doktorları kadrosuna alıyor . Ereğli Devlet Hastanesinde Cuma günü itibarı ile Odyoloji uzmanı İsmail bağrıaçık yeni görevine başladı.

Odyoloji Nedir?

İnsanların işitme bozukluğunun derecesini çeşitli testler yardımı ile saptayan ve hastanın durumuna göre işitme cihazı ihtiyacını belirleyen ve uygulayan, gerekli durumlarda konuşma tedavisi veren kişidir.

GÖREVLER

-Kulak-Burun-Boğaz hekiminin hastayı muayenesinden sonra kulak hastalıklarının tanısı ve tedavi şeklinin belirlenmesinde yardımcı bir laboratuar hizmeti olan odyolojik testleri hekimin isteği doğrultusunda uygular, -İşitme ölçümü yapar ve test sonuçlarını hekime sunar, -Ağır işiten hastalara işitme cihazı uygular, -Gerektiğinde konuşma tedavisi verir, -Okullarda işitme taramaları yapar.

[gallery ids="20182,20179,20176,20173,20169,20166"]

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.