1. HABERLER

  2. Ereğli Devlet Hastanesi’nde 'Motivasyon Eğitimi' Toplantısı Yapıldı

Ereğli Devlet Hastanesi’nde 'Motivasyon Eğitimi' Toplantısı Yapıldı

Genel Sekreterimiz Darılmaz, tarafından verilen 'Motivasyon Eğitimi' Toplantılarının 14’cüsü Ereğli Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.Ereğli...

A+A-

Genel Sekreterimiz Darılmaz, tarafından verilen 'Motivasyon Eğitimi' Toplantılarının 14’cüsü Ereğli Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Ereğli Devlet Hastanesi'nde Motivasyon Eğitimi'

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, ve kurumumuz bünyesinde görev yapan uzmanlardan oluşan bir heyet Ereğli Devlet Hastanesi’nde inceleme ve değerlendirmelerde bulundular. Genel Sekreter Darılmaz, tarafından motivasyon eğitiminin de yapıldığı organizasyona Ereğli Devlet Hastanesi idareci ve personeli de yoğun ilgi gösterdi. Motivasyon Eğitimi toplantıları kapsamında şu ana kadar on dört hastanede iki binin üzerinde sağlık çalışanı ile bire bir görüşme imkanı bulduklarını vurgulayan Darılmaz, "Yaptığımız toplantılar sayesinde hem çalışanlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu paylaşıyor hem de onların yaşadıkları sorunları yerinde dinleme şansı yakalıyoruz" dedi. Sorunlara yerinde çözüm bulmak ve sağlık çalışanları ile yüz yüze görüşebilmek için her zaman sahada bulunmayı tercih ettiklerini de belirten Darılmaz, Bütün toplantılarımızda çalışanlarımızdan ülkemize ve çalıştıkları kuruma sadakati istedik. Bu bilinci oluşturabilme adına da ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz" şeklinde kouştu. Genel Sekreter Op. Dr. Gökhan Darılmaz tarafından verilen motivasyon eğitimlerinde çalışan personellerin moral ve motivasyonunun arttırılması, idareciler ve çalışanlar arasındaki uyum ve koordinasyonun sağlanması ve birlik çatısı altında sorunların hızla çözümlenmesi amaçlanıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.