1. HABERLER

  2. Ereğli Parklarla Güzelleşiyor

Ereğli Parklarla Güzelleşiyor

Sosyal belediyecilik hedefini hizmete döken Ereğli Belediyesi, ilçedeki oyun ve dinlenme parklarının sayısını çoğaltarak vatandaşların nefes almasını...

A+A-

Sosyal belediyecilik hedefini hizmete döken Ereğli Belediyesi, ilçedeki oyun ve dinlenme parklarının sayısını çoğaltarak vatandaşların nefes almasını sağlıyor.

Kent estetiği ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Ereğli Belediyesi Orhaniye, Eti, Batı Elagöz, Orhangazi ve Aydınlar Mahallesinde yeni park alanlarını vatandaşlarla buluşturdu.

Dinlenme bankları, spor aletleri ve sahaları, çocuk oyun grupları ve peyzaj çalışmaları ile yeşil dokuyu vatandaşlarla buluşturan Ereğli Belediyesi eski parklarda da yaptığı kapsamlı revize çalışmaları ile vatandaşlardan takdir topluyor.

Sosyal yaşam alanlarının Ereğli’ye artı değer kattığını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Halkımızın nefes alıp hoşça vakit geçirecekleri her alanı değerlendiriyoruz. Atıl durumda bulunan Sümerbank Tesislerini, Eski Öğretmenevini yeniden dizayn ederek halkımızın hizmetine sunarken, özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin arkadaşlık duygularını pekiştirdikleri ve sosyalleştikleri, teknoloji selinden kurtulup toplumun bir parçası olmalarını hedefleyerek yeni parklar yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Parklarda dinlenen ve oyun oynayan çocuklar ise Belediye Başkanı Özkan Özgüven nezdinde tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ederek, ihtiyaç duyulan hizmet eksikliğinin giderildiğini, vatandaşların nefes aldığı alanların ortaya çıkarıldığını ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.