1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Polisinden Motosiklet Uygulaması
Ereğli Polisinden Motosiklet Uygulaması

Ereğli Polisinden Motosiklet Uygulaması

Ereğli Emniyet müdürlüğü İlçe genelinde içerisinde bulunduğumuz yaz dönemi dolayısıyla motosikletlere yönelik uygulamalarını sıklaştırdı.

A+A-

Ereğli Emniyet müdürlüğü İlçe genelinde içerisinde bulunduğumuz yaz dönemi dolayısıyla motosikletlere yönelik uygulamalarını sıklaştırdı.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması adına polisin yapmış olduğu çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Motosiklet kazalarında görülen çokluğu denetimleri de beraberinde getirdi.

asd_1896_2.jpg

01.07.2017 Cumartesi günü saat:08:00-22:00 saatleri arası ilçemizde bulunan 2. el motosiklet alım-satımı yapan ve motosiklet tamiri yapan işyerleri ile Yunus Emre Kavşağı, Aksoy Kavşağı ve Anıt kavşağı olmak üzere 3 ayrı Yol Kontrol Noktasında; toplam 32 personel ve 9 motorize ekip ile birlikte suçun önlenmesi amacıyla işyerlerinde, şahısların üstlerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan genel asayiş uygulamalarında;

Toplam 88 şahsın GBT kontrolü yapılmış, 81 motosiklet kontrol edilmiş, bunlardan (14) motosiklete 1.061.00 TL para cezası uygulanmış, (2) adet motosikletin çalıntı olduğu tespit edilmiş, şase numarası silinmiş (10) adet motosiklet yakalanmış, (6) adet motosiklet şasesi ele geçirilmiş ve (11) motosiklet trafikten men edilmiştir.

asd_4827_1.jpg

Ayrıca (8) adet 2. el motosiklet alım satımı ve tamiri yapan işyeri kontrol edilmiş, bunlardan (2) işyerine ruhsatı olmaması nedeniyle tutanak tutulmuş ve gerekli idari işlem başlatılmıştır.

Halkın huzur ve güvenliği açısından yapılan çalışmalar vatandaşların beğeni ve teşekkürünü kazanıyor.

fft261_mf14748070.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.