1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Şehidini Uğurluyor...
Ereğli Şehidini Uğurluyor...

Ereğli Şehidini Uğurluyor...

Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Ereğlili asker Nurullah Seçen son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Ereğlili asker Nurullah Seçen son yolculuğuna uğurlandı.

Ulu Camiinde düzenlenen törene şehit Seçen'in  Türk bayrağına sarılı naaşı meslektaşlarının omuzlarında getirildi.

Şehit Seçen'in naaşı baba evinden helallik alınmasının ardından,Ulu camiine getirildi.

Nurullah Seçen

Ulu Camii'nde Öğle namazını takiben  Müftü Celal Malkoç  tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehidin naaşı, daha sonra tören mangası eşliğinde bir süre askeri araçta taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu.

Şehidin cenazesi, Meydanbaşı   Şehitliğinde toprağa verildi

Törene, şehidin ailesi, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,Ereğli protokolü, askeri erkan ve çok sayıda vatandaşın katıldıTörene, şehidin ailesi, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Konya Valisi Yakup Canbolat, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun , İl Başkanı Hasan Angı , İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz ve Ahmet Fatih Özboyacı ,  Konya Milletvekilleri Halil Etyemez , Leyla Şahin Usta , Hüsniye Erdoğan , Ayşe Keşir , Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar  ve çok sayıda askeri ve mülki erkan Ereğli protokolü ve çok sayıda vatandaşın katıldı

 

Nurullah SeçenNurullah Seçen'in Cenazesi

Nurullah Seçen'in Cenazesi

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.