1. HABERLER

  2. Ereğli Şeker'de 27. Kampanya Dönemi Başladı

Ereğli Şeker'de 27. Kampanya Dönemi Başladı

Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikası, 27. dönem şeker alım kampanyasını başlattı.Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasın da 27. dönem şeker alım...

A+A-

Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikası, 27. dönem şeker alım kampanyasını başlattı.

Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasın da 27. dönem şeker alım kampanyası başladı.

3 bölgede 9 bin ton pancar işleme kapasitesine sahip olan ve 27. kampanya döneminde 960 bin ton pancar işleyen Ereğli Şeker Fabrikası, 27. dönem pancar alım kampanyasını fabrika alanında düzenlediği tören ile başlattı.

Tören alanında konuşan Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü Süleyman Büker, Ereğli Şeker Fabrikası'nın üretim kapasitesi ile Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağladığını ifade etti.

Ereğli Şeker Fabrikasının 27. dönem alım kampanyasında 130 bin ton kristal şeker, 40 bin ton melas ve 260 bin ton yaş küspe üreterek yurt ekonomisine 300 milyon lira katkı sağladığını söyleyen Büker, yeni kampanya döneminin tüm üreticilere ve Ereğlililer'e hayırlı olmasını diledi.

27. dönem pancar alım kampanyasının açılış törenine Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran , Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Garnizon Komutanı Adem Tol, resmi daire müdürleri ile Ereğlili pancar üreticisi çiftçiler katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.