1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ ŞEKER’DE 28. KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI
EREĞLİ ŞEKER’DE 28. KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

EREĞLİ ŞEKER’DE 28. KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikası, 28. dönem şeker alım kampanyasını düzenlenen tören ile başladı.

A+A-

Şeker Fabrikasında düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Garnizon Komutanı Binbaşı Osman Koşar, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, Ereğli Şeker İş Sendika Başkanı Yüksel İlaslan, Resmi daire Müdürleri Oda Başkanları ve Ereğlili Pancar Üreticisi çiftçiler katıldı.

Ereğli Şekerde 3bölge de 1 milyon 241 bin ton pancar işleme kapasitesine sahip olan ve 28. kampanya döneminde 1 milyon ton pancar işleyen Ereğli Şeker Fabrikası 28. dönem pancar alım kampanyasını fabrika alanında düzenliği tören ile başlattı.  Görevine yeni başlayan Ereğli Şeker Fabrikası Müdürü Niyazi Develi yaptığı açıklamasında şunlara değindi;

Ereğli Şeker Fabrikasının 28. dönem alım kampanyasında 150 bin ton kristal şeker, 300 bin ton ilaç pancar posası, 60 bin ton melas üreteceklerini dile getiren Develi sözlerine şu şekilde son verdi.

"28. kampanya döneminin üreticilere ve Ereğliler'e hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bizlerde yeni kampanya döneminin bütün çiftçilerimize ve  Şeker Fabrikası çalışanlarına hayırlı ve bereketli bir kampanya dönemi olmasını diliyor ve kazasız belasız bir kampanya sezonu olmasını diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.