1. HABERLER

  2. Ereğli Standı Yine İlgi Odağı Oldu

Ereğli Standı Yine İlgi Odağı Oldu

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği’nce (KONSİAD), Konya'nın kültürü, ekonomisi ve ticaretinin anlatıldığı stantların yer aldığı “3. KONEXPO...

A+A-

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği’nce (KONSİAD), Konya'nın kültürü, ekonomisi ve ticaretinin anlatıldığı stantların yer aldığı “3. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği” başladı. Ereğli Belediyesi, KONSİAD tarafından bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen İstanbul’daki fuarda yerini alarak ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyor.

Bu yıl İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilen KONEXPO 3. Sanayi Ticaret ve Kültür Fuarı Etkinliklerini değerlendiren Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, fuarın 13 Eylül tarihine kadar açık olacağını ve 60 firmanın fuara katılarak destek verdiğini kaydetti.

Konya modelini ekonomi, ticaret, sanayi ve benzeri kriterlerin değil sevgi, barış ve kardeşliğin oluşturduğunu söyleyen Başkan Özgüven, bu kavramların Konya’da yüzyıllardır hakim olduğunu kaydetti.

Ereğli Belediyesinin bugüne kadar yapılan tüm fuara iştirak ettiğini vurgulayan Özgüven, Ereğli’nin tanıtımı noktasında üzerlerine düşeni yaptıklarını bu fuarda da Ereğli standının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.