1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na Hüseyin Cahit Diker seçildi
Ereğli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na Hüseyin Cahit Diker seçildi

Ereğli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na Hüseyin Cahit Diker seçildi

Ereğli Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevinin boşalması üzerine,  28 Eylül 2016 tarihinde yapılan seçimde, Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Diker  oldu. DikerEreğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısında oy çokluğu ile başkan seçildi.

A+A-

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda yüzde 90 oranındaki katılımla gerçekleştirildi. Seçimde tek aday olan Hüseyin Cahit Diker katılım sağlayan meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak, Ereğli Ticaret Odası Meclis Başkanı oldu.

Ereğli Ticaret Odası Meclis Başkanı Diker, Meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, Tüm meclis üyelerimize verdikleri destek, duydukları güven dolayısıyla teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte meclis olarak bugüne kadar yapılanların üzerine bir şeyler daha katarak çalışacağız. Odamız, şehrimiz ve ülkemiz için yapabileceğimiz ne varsa görüşlerinizi bekliyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, bu bayrağı da hep beraber taşıyacağız. Ereğli Ticaret Odası Başkanımız Enver Bozkurt ile başarımıza başarı katarak dik bir şekilde yolumuza kaldığı yerden devam edeceğiz diyerek, Birlik ve beraberlik resmi verdi. ‘’Bugün verdiğimiz bu çok güzel resmi devam ettiririz diye düşünüyorum.” dedi.  

Bizlerde Ereğli Ticaret Odasının başarılı ve sevilen Başkanı Enver Bozkurt’u, Yeni Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Diker ve Yönetimini tebrik ediyor ve Hizmet yarışında, Bölgemiz ve Ereğli ekonomisine yön vereceklerine inanarakkendilerinebaşarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.