1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de 23 Nisan Kutlamaları
Ereğli’de 23 Nisan Kutlamaları

Ereğli’de 23 Nisan Kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yıl etkinlikleri Ereğli’de coşkuyla kutlandı.

A+A-

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. Yıl etkinlikleri Ereğli’de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan 23 Nisan kutlama etkinlikleri, Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlenen program ile kutlandı. Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fatih Yılmaz ile İlçe Protokolü, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla Atatürk Kapalı Stadyumunda gerçekleştirilen program istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Düzenlenen kutlama programında, Halime Demirel İlk ve Ortaokulu Müdürü Selçuk Demirkapı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 97. Yılı ve 23 Nisan’ın bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilişine değinerek, ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’, ifadesinde de yer alan Milli iradenin tecelli bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla, Yönetme yetkisinin Millete ait olduğunu vurgu yapıldı.

Program kompozisyon ve şiirlerin okunmasının ardından, folklor gösterileri, ilçe genelinde yapılan resim, şiir, kompozisyon ve satranç dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.