1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli'de dostluk maçında kardeşlik kazandı
Ereğli'de dostluk maçında kardeşlik kazandı

Ereğli'de dostluk maçında kardeşlik kazandı

Ereğlispor ile Emirgazi Belediyespor  arasında oynanan karşılaşma öncesinde dostluk rüzgarları esti

A+A-

Her iki kulübün yöneticilerin samimi ve sıcak görüntüleri taktir toplarken, Çiçeklerin takdimi ve kurban kesimi ve sonrasında okunan dualar eşliğinde sezonun  açılış maçında, Çalan düdükle komşu İlçe Emirgazi Belediyespor ile yapılan karşılaşmada yine herşeyden önce dostluğun kazandığı maçta Ereğlispor müsabakayı 4- 1 kazandı.

Ereğlispor ile Emirgazi Belediyespor  takımı arasında yapılan karşılaşma ile Ereğlispor sezon açılışını gerçekleştirdi.

Ereğli Atatürk Stadyumu’nda güzel bir havada yapılan sezon açılış maçında, Ereğlispor, sezonu görkemli bir şekilde açtı. Emirgazi Belediyespor ile dostluk maçı yapan Ereğlispor, maçı 4-1 gibi net bir skorla galip tamamladı.

Açılış konuşmasında, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Ereğlispor’un kadrosunun çok güçlü olduğunu ve şampiyonluk beklediklerini vurgulayan Başkan Özgüven, "İyi bir kadro oluşturduk. Şampiyonluk ve centilmenlik en çok istediğimiz şey. Kadromuz o çerçevede oluşturuldu. Taraftarlarımızdan ve sahada mücadele eden ekibimizden beklentimiz centilmence mücadele ederek şampiyonluğa ulaşmaları ve Ereğli’yi onurlandırmalarıdır dedi. Özgüven Ereğlispor’a herzaman tam destek olduk yine maddi manevi olarak tam destek olacağız" diye konuştu.

Daha sonra türbinde maça gelen taraftarı selamlayan Başkan Özgüven taraftar gurubu yoğun ilgi gösterdi.

Ereğlispor ve Emirgazi Belediyespor ise dostluk maçında karşılıklı ataklarla maça başlarken, Ereğlispor her iki yarıda bulduğu gollerle maçtan galip gelmesini bilirken, konuk ekip Emirgazi Belediyespor’un tek golü ise maçın 2. yarısında geldi.

Sezon açılış maçında, Ereğlispor ; 4 Emirgazi Belediyespor ; 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.